< Back to news page

Rebranding

Over waarom het tijd is voor iets nieuws... als we daar klaar voor zijn.

"Waarom moest dat nou ook alweer zo nodig?"
De cupjes in de vriezer liggen nietsvermoedend naast elkaar mooi te wezen.

Naast mijn bureau staat een doosje met de proefexemplaren van de nieuwe verpakkingen. Het deksel bolt een beetje op. Het lijkt alsof ze er bijkans uitknallen van zin om aan de slag te gaan.

Ben jij iemand die in de winkel heel gelukkig wordt van het kopen van een nieuwe trui, en hem dan een week of twee in de kast laat liggen voordat je hem aantrekt? Dat hebben wij een beetje met de nieuwe verpakkingen.

Maanden zijn we bezig geweest met ons team, versterkt door een designer en marketingmensen. ‘Wie zijn we, wat willen we uitstralen, wie willen we daarmee bereiken?’ We weten het nu, en de verpakkingen zijn prachtig geworden. En nu hebben we een beetje de neiging om het uit te stellen. Die lieve oude cupjes, zo mooi eigenlijk. Lief en hip en een beetje stoer tegelijk. Spontaan kregen we van nietsvermoedende klanten de laatste tijd vaak terug hoe mooi ze de verpakking vonden.

"Waarom moest het nou ook alweer zo nodig?"

Omdat we duizend cupjes per keer vullen met ijs, en die allemaal beplakt moeten worden met etiketten. Heel gezellig, maar onhoudbaar omdat we er gelukkig steeds vaker duizend maken. Omdat de pints van kraftpapier zijn en de cups van bamboe, en dat vinden we niet mooi. Omdat we als bedrijf groeien en een andere uitstraling daarbij past. En daar zijn we hartstikke trots op. Maar we houden ze nog heel even in de kast.

De oude cupjes zijn nog niet op, en dat is wel fijn. Dus hoewel je op onze nieuwe site de stijl al leert kennen, vind je de ‘oude’ cupjes voorlopig nog in de winkel en op het terras. Daar stoppen we gewoon vers ijs in trouwens. Wij gaan nog een paar keer stickeren en dan is het klaar. Tijd voor een nieuw geluid. En tijd voor prachtige, stijlvolle, supercoole spot-on-branded cups en pints: coming soon!


GET THE LATEST SCOOPS

Sign up to receive the latest updates about sales points, recipes and upcoming flavors.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.