< Back to news page

July Offer

Het is zomer, tijd voor ijs! En niet zomaar ijs, maar heerlijk, romig chocolade ijs zoals je maar zelden hebt geproefd...

MONTGOMERY'S

Het is zomer, tijd voor ijs!

En niet zomaar ijs, maar heerlijk, romig chocolade ijs zoals je maar zelden hebt geproefd. Maak wat ruimte vrij in je vriezer en leg je eigen voorraadje Montgomery’s ijsjes aan. Zo kom je die zomer in eigen land wel door.
We maken vegan ijs. Heel erg lekker vegan ijs. Soms vind je iets dat vegan is én heerlijk. Dit is niet alleen voor vegans goed nieuws, maar ook voor niet-vegans. Lekker ijs eten en tegelijkertijd een keertje wat zuivel laten staan.
En wij, dat zijn Floris de Ridder & Roos en Vincent van Harte.

Het ijs maken we zelf, from scratch, op een 25 jaar oude italiaanse ijsmachine, in kleine batches. En dat proef je dus. De basis is zelfgemaakte cashewmelk, van duurzame, heerlijke cashewnoten. We gebruiken lekkere, kwalitatief hoogstaande ingrediënten. Top chocola bijvoorbeeld (fairtrade en bean to bar) en biologische pecannoten. We stoppen het ijs in bakjes van bamboe en kraft, plastic free, met mais coating aan de binnenkant. We doen er houten lepeltjes bij, zonder bijsmaak. Dit ijs vind je niet in de supermarkt. Dus je kunt er nog eens iemand mee verrassen! We maken het in Haarlem.

Bestel je ijs supermakkelijk

  • Reply op deze mail of:
  • App Roos (06 55 11 48 12)

Actie: Bestel voor maandag 20 juli en krijg 1 euro korting op elk ijsje plus gratis bezorging in de regio Haarlem, Leiden, Amsterdam. We nemen dan contact met je op om te zorgen dat we je treffen als we langskomen.
Smaken: ‘Chocolate Bomb’ en ‘Chocolate & Chunks’.

GET THE LATEST SCOOPS

Sign up to receive the latest updates about sales points, recipes and upcoming flavors.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.